Vuoden 2017 ohjelma paketissa

19.12.2017

16.2.17 päästiin alkamaan kevään ohjelma. Pitkään kaivattu aihe akustiikkasuunnittelu rakentamisessa toteutettiin vihdoin suunnittelupäällikkö DI Timo Huhtalan, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, avustuksella.

13.3.17 TTf pääsi tutustumaan uuteen Stockmannin tavarataloon Tapiolassa pari pv ennen sen virallisia avajaisia tavaratalon johtajan Petri Mielosen ja Herkun myyntipäällikkö Jarmo Tyynelän johdatuksella. TTf-läisiä oli vierailulla 30. Hieno kokonaisuus kaikkien mielestä. Nyt vain ostoksille niin varmistetaan Stockmannin menestys ja pysyvyys Tapiolassa.

20.4.17 oli jälleen energiansäästön ja maalämpömahdollisuuksien ilta. Mielenkiintoisen alustuksen piti Suomen Energia Insinöörit Oy, Anssi Luhtamäki.

30.5.17 TTf:n vuosikokous. Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Olavi Merikanto ja jäseniksi Aapo Aittola, Juhani Tuomarla, Lasse Vikgren ja Pentti Vähäkuopus.

21.6.17 Länsi-Metro-vierailu. Viestintäjohtaja Satu Linkola, Länsimetro-Projekti, esitteli Tapiolan lähes valmiin aseman ja ennakoi metron käynnistymispäivää.

31.8.17 Sähköautot ja latauspisteiden rakentaminen taloyhtiöissä. Johtava asiantuntija Vesa Peltola, Motiva, piti kattavan ja mielenkiintoisen esityksen aiheesta.

5.10.17 Turvallisuuskouluttaja ja -asiantuntija Kaci Bourdace, Helsingin Pelastusliitto (HelPe), kertoi asuinturvallisuudesta: ikääntymisestä, sääilmiöistä, omatoimisesta varautumisesta, monikulttuurisuudesta, pelastussuunnitelmista, paloturvallisuudesta,muutostöistä jne.

9.12.17 perinteinen TTf:n seminaari- ja jouluristeily Tallinnaan.  Seminaarissa esiintyi tällä kertaa "oma väki" ja kuultiin kolme alustusta:   DI Juhani Tuomarla oman taloyhtiönsä maalämpöprojektista, VTM Veikko Lahtinen kokemuksia isännöitsijävalinnasta ja yhteistyöstä sekä VT Pentti Vähäkuopus sopimustekniikasta ja sopimusehdoista.