Toiminta

Toimintamme on juuri niin aktiivista kuin jäsenemme ovat. Toiminnan rungon muodostavat säännölliset kokouksemme, joissa alustavat joko oma jäsenemme tai ulkopuolinen taho. Olemme toistaiseksi kokoontuneet yli 50 kertaa ja aina on tullut hyödyllistä tietoa. Luento-/alustusrungot  ja esitelmät julkaisemme aina jäsensivujen arkistossa.

Emme ole sidottuja mihinkään konseptiin. Toimintaamme ohjaa periaate, että kaikki on mahdollista ja vain taivas on rajana. Toiminnan yksi tarkoitus on, että jäsenet aktiivisesti esittävät ja testaavat ajatuksiaan tutussa ympäristössä ja että mitään ei ennalta pidetä mahdottomana. Kolleegoilta on mahdollista ja toivottavaa saada tukea omissa ajatuksissa ja pyrkimyksissä. Siksi on verkosto luotu. Meitä on yli 40 jäsentä/taloyhtiötä ja määrä lisääntyy kaiken aikaa.

TTf ei ole suljettu salaseura, vaan siihen saavat liittyä (liity-palkki) kaikki halukkaat alueen taloyhtiöt. Jäsenet hyväksyy TTf:n hallitus. Toistaiseksi emme ota jäseniksi muita yhteisöjäseniä kuin asunto-osakeyhtiöitä. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 150 e/vuosi.